Portfolio

Hieronder vindt u een greep uit de meer dan 150 projecten die 2hanl sinds 2006 uitvoerde.


Urios Utrecht Model United Nations 2013

Urios Utrecht Model United Nations 2013In het kader van de Vrede van Utrecht organiseert de Utrechtste Juridische Studentenvereniging URION de Urios Utrecht Model United Nations. 2hanl bouwde de site inclusief het aanmeldsysteem en een reserveringssysteem voor 'couch surfing'.

NautilusGroup.eu

Votulastkrant.nl2hanl ontwierp en bouwde een website en content management systeem voor de Nautilus Group een Belgisch-Nederlandse groep van organisatieadviseurs.

Zonnelink.nl

Zonnelink.nlVoor www.dezonnelink.nl bouwde 2hanl een systeem om online zonnepanelen te verkopen.

Boekingen.Kargadoor.nl

Zaalreserveringen Kargadoor2hanl verzorgt al jaren de techniek achter het zaalreserveringssysteem van De Kargadoor. Met dit systeem kunnen de klanten van de Kargadoor zalen reserveren en catering bestellen. De Kargadoor gebruikt het systeem ook om de facturen te maken en te mailen aan de klant. De klant heeft toegang tot een archief van de facturen.

Votulastkrant.nl

Votulastkrant.nlOp basis van de gedrukte krant bouwde 2hanl.nl een website en content management systeem voor de Votulast Krant uit Noordoost Utrecht.

VNMI.nl

VNMI site2hanl is verantwoordelijk voor ontwerp, bouw en onderhoud van de site van de Vereniging Nederlandse Metallurgische Industrie (VNMI). De VNMI gebruikt de site niet alleen om het Nederlandse publiek te informeren over de metallurgische industrie maar ook om te communiceren met haar leden en om personeel te werven.

PaletProjectAdvies.nl

Palet ProjectadviesVoor Palet Projectadvies verzorgde 2hanl ontwerp en bouw van de website.

survey.businessopeners.nl

Business Openers SurveysVoor Business Openers beheert 2hanl de tool LimeSurvey waarmee enquêtes gehouden kunnen worden.

Hoge-Ogen.nl

ZVoor Hoge Ogen implementeerde 2hanl het CMS.

Wisselkunst.nl

Voor kunstruil-site Wisselkunst.nl ontwierp 2hanl.nl een site en bouwde het systeem om deelnemers, kunstwerken en betalingen te beheren

NextEnergy

2hanl bouwde de website en het CMS voor NextEnergy op basis van een ontwerp van Initium.

Kleermakersgilde.nl

Kleermakersgilde.nlVoor Kleermakersgilde bouwde 2hanl een website met een een login voor klanten zodat foto's, logo's en andere informatie aan een gesloten gezelschap aangeboden kunnen worden.

Godinnenkracht

Nieuwsbrief New TailorOp basis van een ontwerp van Shapeshifter bouwde 2hanl een site voor de workshop Godinnenkracht.

Blokzijlkleding.nl

Op basis van een bestaande huisstijl bouwde 2hanl.nl een website en content management systeem voor Blokzijl Kleding uit Gouda.

QYO

Nieuwsbrief New TailorOp basis van een ontwerp van Shapeshifter bouwde 2hanl een site voor de workshop QYO.

Queentobe

Queen to be! Op basis van een ontwerp van Shapeshifter bouwde 2hanl deze site voor het programma Queentobe.

Overkamp advies

Overkamp adviesVoor Overkamp Advies ontwierp 2hanl visitekaartjes, een correspondentiekaart en andere huisstijlelementen. 2hanl bouwde ook de website.

Eerdere klanten

  • NewTailor.nl, bespoke tailors
  • Gemeente Hilversum (hilversumbezuinigt.nl)
  • Prodemos, huis voor Democratie en Rechtsstaat
  • Surf Foundation
  • De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, Raadslid.NU
  • De Onderzoekerij
  • Teleac, Nieuws uit de Natuur
  • Kinder- en Jongerenrechtswinkel Leiden
  • Sportkinderen, na- en tussenschoolse opvang voor actieve kids

Referenties

"2ha heeft in korte tijd een gecompliceerd product voor ons weten te maken. Na de jarenlange frustratie van het willen combineren van Word en Excel heeft Jan Weijers een offertesysteem (zie demo's) volledig naar onze eisen kunnen inrichten; een verademing om mee te werken."
Zeger en Rick Meeuwisse, De Handige Meeuw en GVR Bouw te Utrecht.


“In de afgelopen jaren heeft 2ha diverse websites voor mij gebouwd. Als freelance communicatie-adviseur ben ik blij Jan Weijers in mijn netwerk te hebben. Het is altijd snel en prettig schakelen met Jan. Hij weet wat de mogelijkheden op het internet zijn, adviseert goed over stijl en kleurgebruik van een website en levert snel en goede producten af. Ook voor een volgende opdrachtgever weet ik Jan zeker weer te vinden.”
www.hoge-ogen.nl
Ellen van Hattem, communicatieadviseur


“Jan Weijers werkt snel en goed, vooral omdat hij meteen snapt wat je bedoelt. Hij lost door anderen veroorzaakte problemen perfect op. Bereikbaar, efficiënt en effectief: mooi werk.”
www.alien-art.nl
Vincent Icke, astrofysicus en beeldend kunstenaar


“2hanl heeft in korte tijd een goed verkoopsysteem voor ons opgezet en ontworpen dat nu succesvol werkt. De samenwerking met 2ha is prettig, snelle reacties op vragen en snelle oplossingen waar nodig tijdens het traject.”
www.dezonnelink.nl
Annet Boessenkool, eigenaar