Nieuws

Debian gids online

De servers van 2ha.nl draaien op Debian, een 'smaakje' van het Linux besturingssysteem. Voor wie zelf eens met Debian als server wil experimenteren schreef ik deze gids: http://debian.2ha.nl. Veel succes!

Urios Utrecht Model United Nations


Ter gelegenheid van de 300e verjaardag van de Vrede van Utrecht organiseert de juridische studentenvereniging Urios een Model United Nations.

2ha.nl bouwde de website inclusief de aanmeldingsformulieren voor de delegaties.

Lees meer op http://www.urumun.com/

Demo's webapplicaties 2ha•nl


Een webapplicatie is een handige manier om online uw gegevens te beheren en te communiceren met uw klanten. 2ha•nl bouwde een zaalverhuursysteem, een systeem om offertes te maken, online relatiebeheer en projectmanagement.

De voordelen van een webapplicatie zijn:
- bereikbaar vanaf elke computer met een internetaansluiting;
- bereikbaar van iPads en andere tablets;
- volledig in te richten naar uw wensen.

Op de site van 2ha•nl kun u demoversies bekijken van het zaalverhuursysteem en het offertesysteem. http://www.2ha.nl/demo/

Heeft u vragen over de mogelijkheden en prijzen van webapplicaties? Neem gerust contact op.

(Google) Search Engine Optimization Tips


Er zijn nogal wat bedrijven die voor -veel of weinig- geld zogenaamde Search Engine Optimization (SOE) verkopen. Ze beloven u dat uw site al snel in de top van de zoekresultaten bij Google en andere zoeksites verschijnt. Gezonde scepsis is gepast bij deze beloften. Niemand weet précies hoe Google zijn zoekresultaten ordent.

Uw websitebouwer kan twee eenvoudige dingen voor u doen. Ten eerste het gebruik van een meta tag om een beschrijving van uw site toe te voegen. Met een beetje geluk toont Google die in zijn zoekresultaten. Daarnaast helpt het om in de URL van elke pagina een korte omschrijving van die pagina te hebben. Dus www.uwsite.nl/?id=12345 is niet goed, www.uwsite.nl/?id=contactformulier wel.

In de meeste gevallen schrijft u zelf de teksten voor uw site. Daarmee kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de vindbaarheid van uw site. Een paar schrijftips:
- schrijf korte, heldere zinnen en gebruik geen jargon;
- denk na over de zoektermen die uw klanten zullen gebruiken en verwerk die in de tekst;
- plaats niet te veel links in uw tekst en link naar de belangrijke pagina's.

Tenslotte, het helpt om links naar uw site te hebben. Vraag dus collega's, leveranciers en klanten om naar uw site te linken.

Heeft u vragen over Search Engine Optimization of hulp nodig? Neem gerust contact op

Tweehoogachter is nu 2ha•nl


Onder de naam 2ha•nl verzorgt Jan Weijers als zelfstandig professional websites en drukwerk. 2ha is een klein, flexibel bedrijf en levert snel de resultaten die u nodig heeft.

Na 6 jaar en ruim 150 afgeronde projecten werd het tijd voor een grote schoonmaak bij Tweehoogachter. En daarom heet Tweehoogachter nu 2ha•nl, compleet met nieuw logo, nieuwe website en nieuwe domeinnaam.

De dienstverlening blijft zoals u dat van mij gewend bent. Op een klantvriendelijke en betaalbare manier help ik uw organisatie snel het internet op.

Bekijk eens de nieuwe website: www.2ha.nl. Ik ben benieuwd wat u vindt van de nieuwe huisstijl.

Gratis uw site bewaken


Tip van 2ha•nl: met de gratis diensten van www.uptimerobot.com kunt u in de gaten laten houden of uw site nog online is. Uptimerobot controleert elke vijf minuten of uw site bereikbaar is. U krijgt een waarschuwing per e-mail, SMS of Twitter als de site niet bereikbaar is.

Als u kiest voor een waarschuwing per e-mail, kies dan niet voor een e-mailadres bij de site die u laat monitoren.

Abonneren nieuwsbrief

Zo af en toe verspreidt 2hanl een nieuwsbrief met informatie over nieuwe producten en recente projecten. Gebruik onderstaand formulier om de nieuwsbrief te ontvangen. U kunt de verzendlijst altijd verlaten.

Naam
E-mail