Demo-versies webapplicaties

Hieronder vindt u de links naar de webapplicaties gebouwd door 2hanl. U kunt deze applicaties volop uitproberen, gegevens invoeren, enz.

Belangrijk: vul alleen fictieve gegevens in. Deze demo wordt gebruikt door meerdere klanten van Tweehoogachter, het is dus niet verstandig gegevens van échte personen of échte projecten in te voeren. Twee keer per dag worden alle ingevoerde gegevens verwijderd.

Voor alles demo's is de gebruikersnaam 'demo' en het wachtwoord 'demo'. Dit is vooringevuld in het inlogscherm.

Offertes

In dit systeem kunt u offertes maken en beheren. De offertes kunnen in PDF formaat opgeslagen worden. Uiteraard past 2hanl de PDF aan uw eigen huisstijl aan. Het systeem is uit te breiden met facturering, relatiebeheer en projectmanagement.

2hanl Offertemaker

Zaalverhuur

In dit systeem kunt u zalen te huur aan bieden. Het is ook mogelijk catering en voorzieningen zoals laptops en beamers aan te bieden. Uiteraard past 2hanl het verhuursysteem aan uw eigen huisstijl aan. Het systeem bevat facturering. Uw klanten kunnen zelf een login maken en nadat u hun account goedkeurt, zelf zalen boeken. Het systeem is uit te breiden met iDEAL betalingen.

Log in als verhuurder

Log in als klant (huurder)

Om misbruik van de demo te voorkomen is de functionaliteit om facturen te maken uitgeschakeld. Deze demo verstuurt geen e-mail, de werkende versie verstuurt bevestigingen van de reserveringen, aanpassingen en annuleringen per e-mail.

Referenties

“In de afgelopen jaren heeft 2ha diverse websites voor mij gebouwd. Het is altijd snel en prettig schakelen met Jan. Hij weet wat de mogelijkheden op het internet zijn, adviseert goed over stijl en kleurgebruik van een website en levert snel en goede producten af. Ook voor een volgende opdrachtgever weet ik Jan zeker weer te vinden.”
www.hoge-ogen.nl
Ellen van Hattem, communicatieadviseur


“Jan Weijers werkt snel en goed, vooral omdat hij meteen snapt wat je bedoelt. Hij lost door anderen veroorzaakte problemen perfect op. Bereikbaar, efficiënt en effectief: mooi werk.”
www.alien-art.nl
Vincent Icke, astrofysicus en beeldend kunstenaar


“2ha•nl heeft in korte tijd een goed verkoopsysteem voor ons opgezet en ontworpen dat nu succesvol werkt. De samenwerking met 2ha is prettig, snelle reacties op vragen en snelle oplossingen waar nodig tijdens het traject.”
www.dezonnelink.nl
Annet Boessenkool, eigenaar